rauw vlees, biefstuk op zwarte achtergrond, bovenaanzicht - raw food stockfoto's en -beelden

Vraag jij je wel eens af waar dat extra stuk pizza of burger vandaan komt? Of hoe dat kleine stukje cake zo'n vreselijke smaak kreeg? We moeten ons afvragen waar het vandaan komt en waar het heen gaat.

Sommigen van ons zullen vals spelen, sommigen van ons zullen eten omdat we emotioneel zijn, sommigen van ons zullen eten uit verveling, honger of stress. We doen het allemaal, maar in werkelijkheid is slechts een klein percentage van wat we eten echt wat we nodig hebben, en we krijgen niet de voeding die we nodig hebben. We krijgen vaak veel te veel van het verkeerde soort voedsel, we eten veel te veel van het verkeerde soort voedsel.

Zie je lichaam als een brandstofmeter en het voedsel dat je het geeft als de hoeveelheid gas die je het geeft. Als je je lichaam te weinig gas geeft, hoe goed kun je je dan voelen? Je lichaam functioneert misschien, maar je voelt je rot. Als je je lichaam te veel gas geeft, hoe goed kun je je dan voelen? Je lichaam functioneert misschien, maar je voelt je gewoon niet goed. Sommigen van ons zitten in het midden, maar erger dan dat is dat ons lichaam op de snelweg zit! We pompen bloed, voedingsstoffen en zuurstof door ons lichaam met een veel hogere snelheid dan ons lichaam aankan. Ons lichaam functioneert misschien, maar jij voelt je rot. Is dit zinvol?

Sommige voedingsmiddelen die we aan onze voeding toevoegen, nemen zuurstof en voedingsstoffen weg. Ze zijn als een traag-azevy goederentrein. Als er geen portemonnees waren, zouden onze lichamen gewoon sterven.

Portemonnees helpen ons om uit het hart te eten. We voegen ook vetten, suikers en natrium toe aan ons voedsel dat ook zuurstof en voedingsstoffen uit ons lichaam opneemt.

Een van de redenen waarom we ons vandaag zo goed voelen en nog gelukkiger zijn, is vanwege ons toegevoegde vet, suikers en natrium. Sommigen van ons voegen misschien precies de juiste hoeveelheid calorieën toe, maar in werkelijkheid voegen we meer gifstoffen toe aan ons lichaam. Dit geeft ons weer een slecht gevoel.

Elke dag weten we dat we ouder worden, maar toch voelen velen van ons zich nog jong. Misschien ben je jong, maar voel je je gewoon niet goed. Je voelt je misschien een dag goed, maar dan begin je je slecht te voelen. Voor velen van ons is dit een dagelijks ritueel. We zouden er niet voor kiezen om alleen zout en suiker aan ons eten toe te voegen. Als we zouden kijken naar de dingen die we dagelijks doen, lijken zout en suiker een irrelevant onderdeel van het leven. Dit is ons lichaam dat ons vertelt dat veel suiker en zout in orde zijn, adem en zo, maar in werkelijkheid maken ze ons ziek. Als we deze gifstoffen gewoon zouden verwijderen, zouden we ons ook beter voelen.

Is het teveel om te zeggen dat onze voeding ons ziek maakt? Ik geloof dat het zo is. Als we ons lichaam gewoon terug zouden nemen, ze de voedingsstoffen zouden geven waar ze voor bedoeld waren en de gifstoffen zouden verwijderen, zouden we ons beter voelen.

Dus, wat doen we? Wel, het antwoord is om Raw Food te eten! Klopt! Waar we voor zijn ontworpen, en we verwachten dat we alle voordelen van een gezond dieet hebben, moeten we er meer van eten. En meestal is het beter. Soms meer van het beste ervan. Als we bijvoorbeeld meer fruit en groenten eten, hebben we minder brood of pasta nodig. Er zouden meer groenten en fruit uit onze eigen keukens moeten komen. Niet van iemand anders. Als we allemaal besluiten om beter te eten, en ieder van ons de genoemde strategieën toepast, zal onze gezondheid ook beter zijn.

Veel van ons voedsel is zo verpakt dat we, om het hele pakket op te eten, in een andere dimensie moeten eten. We moeten ons voedsel goed kauwen, wat tijd en moeite kost, en dan komt het in de keel. Onze gezondheid loopt gevaar als we de juiste enzymen in ons spijsverteringssysteem niet ondersteunen. Het eten van enzymrijk voedsel biedt veel gezondheidsvoordelen.

Dus, waarom doen we het? Waarom eten we niet gewoon ons eigen natuurlijke voedsel? Welnu, onze moderne levensstijl maakt ons vatbaar voor diabetes type 2, obesitas, hartaandoeningen, kanker en andere ernstige gezondheidsproblemen. We moeten verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen gezondheid, maar we hebben ook wat hulp nodig. Nuttige veranderingen in levensstijl zijn onder meer het eten van meer ruwvoer, 'golven' van het spijsverteringskanaal en meer antioxidanten en polyfenolen. noem ze alsjeblieft geen voeding, of vitamines of wat dan ook, noem ze gewoon enkele van de belangrijkste behoeften van ons lichaam! lees a.u.b. later.

Dus je kunt zien dat ik notirement ben in het eten van een meer optimale, gezonde manier van eten. Ik blijf liever bij wat werkt en eet wat ik lekker vind.