voorbereidingen worden getroffen voor het kapsel. Het haar wordt gereinigd en geconditioneerd om te voorkomen dat het gaat klitten. Als het haar langer is dan schouderlengte, worden de zijkanten van het haar bijgeknipt. Als het haar kort is of erg draderig, wordt ook het bovenste deel van het haar bijgeknipt. De vorm van het kapsel is belangrijk, de contouren van het hoofd zijn belangrijk, het gezicht is belangrijk. Het haar kan worden geborsteld of gereinigd. Er zijn veel keuzes, de stijl van het haar is aan de klant. Sommige klanten hebben zeer kort geknipt haar, anderen hebben lange lengtes haar. De klanten hebben dezelfde verwachtingen van de kapper als van een geestelijke. Voordat het knippen begint, wordt er een administratieve controle uitgevoerd om te kijken naar de presentatie van de klant, het kapsel te leren, en de klant te verzekeren dat de tijdsopstelling ongeveer juist is.

Tijdens het knippen wordt de klant bekeken en geëvalueerd. De kapper moet de klant een spiegel voorhouden of een getuigenis afgeven van zijn/haar bekwaamheid om voor zichzelf te zorgen. Dit gebeurt in de vorm van een getuigenis die de klant samen met de kapper moet opschrijven. De kapper vergelijkt dan de geschreven getuigenis met de spiegel om deze woord voor woord te dupliceren. Op die manier kan alleen de allerbeste hairstylist het haar van de klant knippen.

Nadat de klant vertrokken is, bekijkt de stylist samen met de klant hoe de klant eruitzag na de knipbeurt om te zien of de klant tevreden is met de kwaliteit van zijn/haar haar. Als de klant niet tevreden is met het resultaat, moet de stylist het aanpassen of een andere methode proberen. Op die manier komt de klant graag terug.

De hairstylist kent de persoonlijke voorkeur en afkeer van zijn klant. Hij kan gemakkelijk bepalen welke van zijn klanten een permanent kapsel nodig heeft. Een unieke hairstylist zal zijn klanten “JA” laten zeggen.

stenografen hebben een unieke beroepsopleiding die hen in staat stelt de unieke details van individuele kapsels of groepen kapsels vast te leggen om een optische illusie te creëren.

Retoucheren en permanente golven

Permanente golven worden gecreëerd door hitte en droge lucht op het haar toe te passen. Dit zorgt ervoor dat het haar beweegt en van positie verandert. Het bovenste deel van de golf wordt het hoofdeinde genoemd en verbindt de achterkant van het haar met het hoofd.

Kijk voor ultra golvend haar, dat milde hitte nodig heeft om het te knisperen en het natuurlijke golfpatroon te laten. Als uw klant erg lang haar heeft, kunt u het haar föhnen, maar zorg ervoor dat u het grondig droogt, want hierdoor zal de golf ruw van kleur worden.

golven, die in golven op het haar worden aangebracht, laten het haar er bijna pluche uitzien en zijn gemakkelijk in bedwang te houden. De golven zien er niet uit als een geborstelde afwerking, maar als een dramatisch effect. Wees brutaal. Pas botermes techniek toe op de golfvorm en verwarm de stijltang om langere golven te creëren.

rechttrekken

Zodra de golven zijn gecreëerd, kunnen ze op een van de drie steilheidsniveaus worden ingesteld met behulp van een Definition Hair Straightener, een stijltang, of beide. Kies de methode die u controle en een fantastische vorm geeft aan het haar.

CSSC vereist het gebruik van bretels, hoeden, honden, en fedora-achtige hoeden om een definitieve “pasvorm” voor de cliënt te creëren. Cliënten die geen hoeden dragen worden soms afgewezen omdat het niet professioneel is.

Zodra het haar geknipt en gestyled is, kan de stylist een basislaag, highlight, highlight, kleur en haarrichting aanbrengen die overeenstemt met de natuurlijke haarkleur van de klant. Breng kunstmatige haarbehandelingen aan zoals haarlak, haarspray, waxen, en licht aangehouden haarlak. Tinten van het haar zoals roze, paars, oranje, bruin, en grijs moeten worden overwogen als tinten voor het haar. Afhankelijk van de kleur van het haar en het natuurlijke toonbereik van de hoofdhuid, kan een highlight onder de highlight de look versterken.

The Hair Design zijn gespecialiseerd in het creëren van niet alleen mooie kapsels, maar ook prachtige kapsels. Het extreme gemak en het succes van het toepassen van om het even welk kapsel kan toe te schrijven aan de vaardigheden van een professionele hairstylist zijn. Dit is vooral waar in deze tijd van extreme haartrends, waardoor de hairstylist kan experimenteren en vinden wat er het beste uitziet voor hun cliënt. Shigeata Shine maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van manoeuvreren en stylen, terwijl het de professional toch in staat stelt om extremen te vermijden en meer comfort te bieden.

Het is belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt bij de manier waarop de stylist het haar styled en kapselt, want hij moet weten dat de uiteinden niet perfect hoeven te zijn, anders kan het overkomen alsof het een beetje onprofessioneel is, en dan is de klant alleen maar ongelukkig.