kapper

Het lijkt erop dat kapperszaken zijn verdwenen; alleen om te worden vervangen door kapperszaken die in huizen zijn gevestigd. Of toch niet?

Wanneer een man een pruikenwinkel binnengaat om zijn haar te laten knippen of om een baard te laten verwijderen, zal hij niet meteen de winkel uitlopen. In de meeste gevallen zal hij eerst om een kop koffie vragen of wat snuffelen en dan pas naar de pruikenwinkel gaan. Dat is Al Deech Barbershop.

Als je een auto hebt, zou je dit moeten weten. Tenminste van het luisteren naar de radio of het kijken naar het nieuws. Je kunt zelfs carhops lokaliseren vanaf de benzinepomp. Hoe is dit mogelijk? De bordeauxrode kleur en de kapotte wrakken maken deel uit van het weefsel van het leven. Het leven overkomt ons allemaal wel eens en sommigen van ons hebben er meer last van dan anderen.

Denk eens aan alle vervuiling waaraan wij worden blootgesteld. Hoe zuiver het water in uw streek ook is, onze ogen en onze adem worden erdoor aangetast. Als u niet zou reageren op de vervuiling van onze wereld, hoe kunt u dan reageren op de vervuiling van uw haar?

Elke dag komen duizenden tonnen chemicaliën in de lucht terecht van producten zoals brandende autobanden, fabrieksafval, uitlaatgassen van auto’s en apparaten. Deze chemicaliën tasten onze lucht, ons water en ons haar aan. Het resultaat is vaak pijnlijk en lelijk.

Misschien heb je een ongewenste haargroei of zou je gewoon willen dat het zou stoppen. Epileren, scheren of harsen zijn allemaal tijdelijke oplossingen. De behandelingen zorgen vaak voor rode bultjes die vervelend zijn. Elke vrouw die ik ken heeft minstens één van deze wratten op haar been.

Een laser laat uw wrat vrij en glanzend. Het is snel en doet geen pijn. De resultaten zijn onmiddellijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, want de laser houdt de wrat voorgoed weg.

De laser verwijdert de wrat van uw lichaam in minder dan een minuut. Hij spoelt de dag na de behandeling weg. Precies zoals de dokter het heeft bevolen is het gebeurd. De laser zorgt ervoor dat de bacteriën niet opnieuw kunnen groeien waardoor de wratten verdwijnen.

Laserbehandelingen kunnen ook worden gebruikt om ongewenste haren te verwijderen. De laser verhit het haarzakje. Hierdoor vallen de haren uit en groeien ze voor een zeer lange tijd niet meer terug, zodat u er nooit meer last van heeft.

Stel je voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je wratten. Verlies je zelfvertrouwen en verlies je het gevoel van eigenwaarde vanwege je moedervlekken en wratten. De resultaten zijn bijna onmiddellijk. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder hebt geprobeerd want het is zeker gemakkelijk. Als de resultaten direct zijn, heeft u niets te verliezen.

Probeer de laser behandelingen vandaag.